Deseuri Industriale Galati

Colectare Deseuri Industriale Galati - ECO WORLD PRODUCTION

Deseuri Industriale Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Deseuri Industriale Galati: Colectare Deseuri Industriale Galati - ECO WORLD PRODUCTION.

Despre Noi

colectare reciclare deseuri industriale botosani

ECO WORLD PRODUCTION
Colectare deseuri DEEE Galati
0731.831.476

Firma noastra este autorizata pentru colectarea si transportul deseurilor industriale reciclabile periculoase sau nepericuloase, deseuri generate din industria extractiva, energetica si prelucratoare: namoluri provenite din procedee de epurare a apelor reziduale industriale, ape uzate, uleiuri uzate etc.

Deşeurile industriale reprezintă totalitatea gunoiului ce rezultă din procesele fabricilor, minelor şi oricărui alt tip de unitate de procesare.

Apele uzate epurate in statiile de epurare provin din zonele populate dar si din intreprinderi industriale, fie ca sunt racordate la canalizare sau apele sunt transportate cu vidanja de la unitatile neracordate.

Namolurile si nisipul provenit de la statiile de tratare si epurare pot fi utilizate in constructii combinate cu materia prima, astfel ca se reduce consumul de energie si totodata se produce un material care raspunde la solutiile economiei circulare.

In fabricile de ciment se pot co-procesa doua categorii principale de deseuri si anume: deseuri cu continut energetic – valorificate energetic ca si combustibili alternativi, respectiv deseuri cu compozitie mineralogica similara cu a materiilor prime traditionale sau cu a produsului intermediar – valorificate material ca si materii prime alternative sau adaosuri, pentru fabricarea cimenturilor compozite.

  • deseuri din activitatile industriale care se incadreaza in categoria deseurilor valorificabile: deseuri de metale feroase si neferoase, baterii uzate, sticla, hartie etc.), cat si din categoria deseurilor depozitabile: nisipuri de turnatorie, slamuri minerale sau organice, namoluri de galvanizare, gudroane, resturi de vopsele si uleiuri).
  • colectare deseuri de productie periculoase: deseuri provenite din industria metalurgica neferoasa (aluminiu, cupru, zinc, plumb, cobalt, mercur etc), deseuri solide de la epurarea gazelor, uleiuri, slamuri din rezervoare, zguri, baterii cu plumb, echipamente casate cu continut de componente periculoase

 

Galerie foto