Deseuri DEEE Cluj-Napoca

Colectare Deseuri DEEE Cluj - DIREN EXIM

Deseuri DEEE Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Deseuri DEEE Cluj-Napoca: Colectare Deseuri DEEE Cluj - DIREN EXIM.

SC DIREN EXIM SRL
Colectare - Reciclare - Deseuri Electrice, Electronice, Electrocasnice (DEEE) Cluj
0743.555-707

Centre de colectare DIREN EXIM Cluj-Napoca

DEPOZIT PRINCIPAL - Colectare si reciclare

Hala 6, Strada Oașului 293, Cluj-Napoca

Program
Luni-Vineri: 07.00 – 15.00

Colectare selectiva

Calea Baciului 25, Cluj-Napoca

Program:
Luni-Vineri: 07.00 – 15.00
Sambata: 08.00 – 12.00

 


 Colectare - deseuri electrice, dee Cluj 

De la calculatoare la televizoare, de la cuptoare cu microunde la frigidere, toate aceste echipamente electrice si electronice aflate la sfarsitul ciclului de viata devin deseuri, produse casate, nefunctionale, uzate moral. Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile si industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, deseuri de la echipamente electrice si electronice, tuburi fluorescente si alte deseuri cu continut de mercur, echipamente abandonate cu continut de CFC, toate acestea intra in categoria DEEE si trebuie reciclate. Pe scurt, colectam si reciclam aproape tot ce se baga in priza sau functioneaza pe baterii.

colectaredeseurielectricecluj_1148

reciclare-deee-cluj.png

Colectarea se face in mod selectiv la punctele de colectare sau la sediul clientilor, persoane fizice sau juridice.

Preluam deseuri electrice, electronice si electrocasnice, la depozitul nostru de pe str. Oasului nr. 293, hala nr. 6 atat de la persoane fizice cat si de la persoane juridice.

Incheiem contracte de colaborare si preluare DEEE (deseuri electrice, electronice si electrocasnice) cu orice firma interesata.
Intrucat nu dezmembram aceste deseuri, le depozitam doar si le predam direct la firmele reciclatoare cu care avem contracte. Acestea se ocupa de dezmembrarea deseurilor pentru reciclare si/sau distrugerea lor, dupa caz. Noi le incarcam iar reciclatorii autorizati vor efectua transportul acestor deseuri, cu masinile lor speciale.


Persoane fizice

Procesul de colectare a deseurilor de la persoane fizice:

  • Se cantareste marfa, pe sortimente, se intocmeste o adeverinta de predare-primire in doua exemplare. In adeverinta sunt trecute toate datele de identificare a vanzatorului, precum si cantitatile de deseuri preluate, pretul, valorile si suma finala. Aceasta se semneaza atat de cel care preda marfa cat si de catre primitor.
  • Pretul - Se achita pe loc contravaloarea deseurilor predate.

Pentru cantitati lunare mai mari, preturile se pot negocia, cu fiecare client.

Persoane juridice

Incheiem contracte de colectare cu societati care produc deseuri reciclabile sau introduc deseuri de ambalaje pe piata, pentru valorificarea si reciclarea lor, pentru ca acestea sa isi indeplineasca obiectivele anuale de colectare, in vederea reciclarii, conform L149/2015.

Exista posibilitatea ca unele din societatile cu care colaboram sa transporte marfa la depozitul nostru de pe str. Oasului nr. 293, situatie in care nu se pune nici o conditie asupra cantitatii de marfa predata.

Societatile cu care colaboram pot face factura sau aviz de insotirea marfii, iar plata se face prin O.P. sau cu chitanta, pe loc sau la sfarsitul lunii, in functie de negocierea dintre parti.


Protectia datelor cu caracter personal – GDPR

Incepand cu data de 25 mai 2018, a intrat in vigoare si se aplica direct in toate statele membre ale Uniunii Europene Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, cunoscut si ca GDPR (General Data Protection Regulation).

Regulamentul (UE) 679/2016, in conformitate cu dispozitiile art. 2 alin. (1) din acesta, se aplica prelucrarii datelor cu caracter personal, efectuata total sau partial prin mijloace automatizate, precum si prelucrarii prin alte mijloace decat cele automatizate a datelor cu caracter personal care fac parte dintr-un sistem de evidenta a datelor sau care sunt destinate sa faca parte dintr-un sistem de evidenta a datelor.

In calitatea sa de operator de date cu caracter personal, SC DIREN EXIM SRL respecta dispozitiile legale privitoare la protectia datelor cu caracter personal si pune in aplicare masuri tehnice si organizatorice de protejare a tuturor operatiunilor care privesc in mod direct sau indirect datele cu caracter personal si care previn prelucrarile neautorizate sau ilegale, precum si pierderile sau distrugerile accidentale sau ilegale.


Galerie foto